Për ne

Kush jemi ne

BULONI u krijua në vitin 1994 me një vizion për tu ofruar klientëve tanë prodhimet më të kërkuara në tregun e hekurishtes dhe sanitarisë. U zgjodhën emrat më të njohur prodhues për të bashkëpunuar. Dhe tani jemi një ndër kompanitë më të mëdha në Maqedoni për sanitari.

Disa fjalë për

Ekipin tonë

Suksesi ynë është rezultat i respektit dhe sinqeritetit të ndërsjellë ndërmjet punëdhënësit, punëtorit dhe klientit

Jusuf Xhemaili

Themelues - CEO

Egzon Xhemaili

Drejtor

Nedim Mediu

Shef i sanitarisë

Besir Laçi

Shef i hekurishtes

Vjosa Xhemaili

Shef i financave

Burim Baftijari

Sektori për IT

Na ndiqni

Transport në tërë Maqedoninë

Ne ua sjellim produktet e blera deri te shtëpia juaj, kudo që të jeni!

Cilësi e lartë

Tradita jonë 30 vjeçare dhe klientët tanë janë garancë e kualitetit të shërbimeve tona.

Ofertat më të mira

Te ne, në çdo kohë ka diçka që është në zbritje, prandaj na vizitoni për të shfrytëzuar ofertat tona.