Ciragia Black & White

KategoriaPllaka për Dysheme - Porcelan dhe Qeramik
Kodi5241&5248
Dimensionet40x40
PërshkrimCiragia Black (shifra:5241) Ciragia White (shifra:5248)
Na kontaktoni

Kompania

BULONI
Tearce, Tetovo
Macedonia

Tel: +389 44 382 008
+389 44 384 889
Fax: +389 44 384 888
Mob: +389 71 224 603

E-mail: info@buloni.com.mk

Skype: buloni_tearce
Buloni AS