Sajla me izolim

KategoriaMjete dhe materiale pune
KodiX2-0633
Dimensionet4, 5, 6, 8, 10, 12 mm.
PërshkrimSajla me izolim
Na kontaktoni

Kompania

BULONI
Tearce, Tetovo
Macedonia

Tel: +389 44 382 008
+389 44 384 889
Fax: +389 44 384 888
Mob: +389 71 224 603

E-mail: info@buloni.com.mk

Skype: buloni_tearce
Buloni AS