Bulona ne meter

KategoriaBulona dhe vidha
KodiX3-0479
DimensionetM6, M8, M10, M12, M14, M16.
PërshkrimHekur
Na kontaktoni

Kompania

BULONI
Tearce, Tetovo
Macedonia

Tel: +389 44 382 008
+389 44 384 889
Fax: +389 44 384 888
Mob: +389 71 224 603

E-mail: info@buloni.com.mk

Skype: buloni_tearce
Buloni AS