Torban bulona

KategoriaBulona dhe vidha
KodiX3-0471
DimensionetM6, M8, M10.
6x30, 6x35, 6x40, 6x45, 6x50, 6x60, 6x70, 6x80.
8x40, 8x45, 8x50, 8x55, 8x60, 8x70, 8x80, 8x90, 8x100, 8x110, 8x130.
10x40, 10x45, 10x50, 10x60, 10x70, 10x80, 10x90, 10x100, 10x120, 10x130.
Përshkrimhekur
Na kontaktoni

Kompania

BULONI
Tearce, Tetovo
Macedonia

Tel: +389 44 382 008
+389 44 384 889
Fax: +389 44 384 888
Mob: +389 71 224 603

E-mail: info@buloni.com.mk

Skype: buloni_tearce
Buloni AS