Cekan

KategoriaMjete dhe materiale pune
KodiX2-0449
Dimensionet0.2, 0.3, 0.4, 0.5, 0.6, 0.8kg.
PërshkrimCekan
Na kontaktoni

Kompania

BULONI
Tearce, Tetovo
Macedonia

Tel: +389 44 382 008
+389 44 384 889
Fax: +389 44 384 888
Mob: +389 71 224 603

E-mail: info@buloni.com.mk

Skype: buloni_tearce
Buloni AS