Shirrit për izolim

KategoriaMjete dhe materiale pune
KodiX2-0395
Dimensionet40m x 2cm, 40m x 3cm, 40m x 4cm, 40m x 5cm, 25m x 5cm.
PërshkrimTrak per izolim
Na kontaktoni

Kompania

BULONI
Tearce, Tetovo
Macedonia

Tel: +389 44 382 008
+389 44 384 889
Fax: +389 44 384 888
Mob: +389 71 224 603

E-mail: info@buloni.com.mk

Skype: buloni_tearce
Buloni AS