Haksu - Rubinetë për enëlarëse - montim murri

KategoriaRubineta dhe pjesë
Kodi3778&3125
Dimensionetcode:3125 haksu c105
code:3778 haksu y105
PërshkrimHaksu - Rubinetë për enëlarëse - montim murri
Na kontaktoni

Kompania

BULONI
Tearce, Tetovo
Macedonia

Tel: +389 44 382 008
+389 44 384 889
Fax: +389 44 384 888
Mob: +389 71 224 603

E-mail: info@buloni.com.mk

Skype: buloni_tearce
Buloni AS