Radiatorë Kompakt Termokraft

KategoriaKoftora, ujëngrohës dhe radiator
KodiBA-0027
Dimensionet500x800; 500x1000; 500x1200; 500x1400; 500x1600; 500x1800

600x600; 600x800; 600x1000; 600x1200; 600x1400; 600x1600; 600x1800; 600x2000
PërshkrimRadiatorë Kompakt Termokraft
Na kontaktoni

Kompania

BULONI
Tearce, Tetovo
Macedonia

Tel: +389 44 382 008
+389 44 384 889
Fax: +389 44 384 888
Mob: +389 71 224 603

E-mail: info@buloni.com.mk

Skype: buloni_tearce
Buloni AS