Bulon vetëprerës

KategoriaBulona dhe vidha
KodiX3-0166
Dimensionet6.3x25
6.3x30
6.3x35
6.3x40
6.3x50
6.3x60
6.3x70
Përshkrimhekur
Na kontaktoni

Kompania

BULONI
Tearce, Tetovo
Macedonia

Tel: +389 44 382 008
+389 44 384 889
Fax: +389 44 384 888
Mob: +389 71 224 603

E-mail: info@buloni.com.mk

Skype: buloni_tearce
Buloni AS