Kabinë për dush

KategoriaKabina për Dush
Kodi6273
DimensionetCode: -------- Size:
6273; 6274 - 120x80x2000
7741; 7740 - 120x90x2000
PërshkrimKabinë për dush e cekët-rreth, majt dhe te djatht tejdukshme TR
Na kontaktoni

Kompania

BULONI
Tearce, Tetovo
Macedonia

Tel: +389 44 382 008
+389 44 384 889
Fax: +389 44 384 888
Mob: +389 71 224 603

E-mail: info@buloni.com.mk

Skype: buloni_tearce
Buloni AS