Pesen gyp fleksibël për rubineta

KategoriaRubineta dhe pjesë
KodiUS
Dimensionetcode:1556 40 cm
code:1587 50 cm
code:3182 60cm
code:3183 70cm
code:5612 80cm
PërshkrimPesen gyp fleksibël për rubineta
Na kontaktoni

Kompania

BULONI
Tearce, Tetovo
Macedonia

Tel: +389 44 382 008
+389 44 384 889
Fax: +389 44 384 888
Mob: +389 71 224 603

E-mail: info@buloni.com.mk

Skype: buloni_tearce
Buloni AS