Pesen gyp fleksibël 1/2-3/8

KategoriaRubineta dhe pjesë
Kodi1/2-3/8
Dimensionetcode:3482 40cm
code:1006 50cm
code:378 60cm
code:5613 70cm
PërshkrimPesen gyp fleksibël 1/2-3/8
Na kontaktoni

Kompania

BULONI
Tearce, Tetovo
Macedonia

Tel: +389 44 382 008
+389 44 384 889
Fax: +389 44 384 888
Mob: +389 71 224 603

E-mail: info@buloni.com.mk

Skype: buloni_tearce
Buloni AS