Pesen gyp fleksibël 1/2-1/2

KategoriaRubineta dhe pjesë
Kodi1/2-1/2
Dimensionetcode:5142 40 cm
code:5143 50 cm
code:5144 60 cm
code:469 70 cm
code:5611 80 cm
PërshkrimPesen gyp fleksibël 1/2-1/2
Na kontaktoni

Kompania

BULONI
Tearce, Tetovo
Macedonia

Tel: +389 44 382 008
+389 44 384 889
Fax: +389 44 384 888
Mob: +389 71 224 603

E-mail: info@buloni.com.mk

Skype: buloni_tearce
Buloni AS