Pesen gyp fleksibël 3/8-3/8

KategoriaRubineta dhe pjesë
Kodi3/8-3/8
Dimensionetcode:3102 40 cm
code:3103 50 cm
code:3104 60 cm
code:3480 70 cm
code:3481 80 cm
PërshkrimPesen gyp fleksibël 3/8-3/8
Na kontaktoni

Kompania

BULONI
Tearce, Tetovo
Macedonia

Tel: +389 44 382 008
+389 44 384 889
Fax: +389 44 384 888
Mob: +389 71 224 603

E-mail: info@buloni.com.mk

Skype: buloni_tearce
Buloni AS