Сорф Блуе & Wхите

КатегоријаPllaka Qeramike për banjo
КодBanjo
Димензии25x33
ОписСорф Блуе(шифра:5840) Wхите(шифра:5839) Wхите 40х40 (шифра:5843) Мозаик Б2369А АЛ (шифра:5880)
Контактирај не

Компанија

BULONI
Tearce, Tetovo
Macedonia

Tel: +389 44 382 008
+389 44 384 889
Fax: +389 44 384 888
Mob: +389 71 224 603

E-mail: info@buloni.com.mk

Skype: buloni_tearce
Buloni AS