Туш кабина

КатегоријаKabina për Dush
Код780
Димензии1000 x 1000 x 1950 mm
Code: 780
ОписМодел Ростфреи (Прози)
Контактирај не

Компанија

BULONI
Tearce, Tetovo
Macedonia

Tel: +389 44 382 008
+389 44 384 889
Fax: +389 44 384 888
Mob: +389 71 224 603

E-mail: info@buloni.com.mk

Skype: buloni_tearce
Buloni AS