Каменја за метал

КатегоријаHekurishte-pjesë mekanike
КодHE-0719
Димензии115, 250, 300.
ОписКаменја за метал - за сечење и брусанје
Контактирај не

Компанија

BULONI
Tearce, Tetovo
Macedonia

Tel: +389 44 382 008
+389 44 384 889
Fax: +389 44 384 888
Mob: +389 71 224 603

E-mail: info@buloni.com.mk

Skype: buloni_tearce
Buloni AS