Чекич гумен

КатегоријаMjete dhe materiale pune
КодX2-0444
Димензииi vogel dh i madh
мал и голем
ОписЧекич гумен со железна дршка
Контактирај не

Компанија

BULONI
Tearce, Tetovo
Macedonia

Tel: +389 44 382 008
+389 44 384 889
Fax: +389 44 384 888
Mob: +389 71 224 603

E-mail: info@buloni.com.mk

Skype: buloni_tearce
Buloni AS