Гео Броун, Креам & Декор

КатегоријаPllaka Qeramike për banjo
Код6080,1,2
Димензии25х80
ОписГео Броун шифра:6080 Гео Креам шифра:6082 гео Декор шифра:6081
Контактирај не

Компанија

BULONI
Tearce, Tetovo
Macedonia

Tel: +389 44 382 008
+389 44 384 889
Fax: +389 44 384 888
Mob: +389 71 224 603

E-mail: info@buloni.com.mk

Skype: buloni_tearce
Buloni AS