Контактирајте не

Ако имате некое деловно или друго прашање, пополнете го следниот формулар за да не контактирате. Ви благодариме.

Please enter the letters as they are shown in the image above.
Letters are not case-sensitive.

Компанија

BULONI
Tearce, Tetovo
Macedonia

Tel: +389 44 382 008
+389 44 384 889
Fax: +389 44 384 888
Mob: +389 71 224 603

E-mail: info@buloni.com.mk

Skype: buloni_tearce
Buloni AS